Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/local/www/daniel/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 648

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/local/www/daniel/wp-content/plugins/types/library/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 665
Afspraak - Oogarts Yves Daniel

Raadpleging op afspraak

Agenda
Raadpleging op afspraak kan op:

  • Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag: van 8.40h tot 12.20h en van 13.40h tot 19.40h,
  • Vrijdag van 15.00h tot 18.40h,
  • Zaterdag van 8.40h tot 12.00h.

Afspraken kunnen ofwel telefonisch gemaakt worden via 03/314.12.83 ofwel via e-mail door het onderstaande formulier in te vullen.
Gelieve eerst de bovenstaande agenda te raadplegen om te kijken of de dokter aanwezig is op de door u gekozen dag en tijdstip.

Kies dag en tijdstip

 
E-mail
Telefoon
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum

(•) Verplicht in te vullen velden

Let op! Deze afspraak met vermelding van de exacte datum en het exacte uur dient eerst door ons te worden bevestigd door e-mail of door telefoon alvorens ze geldig is.
Indien U “geen voorkeur” aanklikt bij uw keuze van de dag en van het tijdstip wordt U de eerste vrije plaats in het agenda aangeboden.
Indien U voor meerdere patiënten op de gekozen dag en het gekozen tijdstip een afspraak wenst te maken, gelieve dan “Voeg een patiënt toe” aan te klikken. Dit kan U 3 keer doen; op deze wijze kan U bijgevolg voor maximaal 4 patiënten een afspraak maken op de door U gekozen dag en het door U gekozen tijdstip.

Afspraak annuleren
Indien u wegens onvoorziene omstandigheden een afspraak niet kan nakomen, vragen wij u om deze afspraak tijdig te annuleren. Dit kan telefonisch of per e-mail. Op die manier kan uw plaats gereserveerd worden voor een andere patiënt.
Wanneer u niet aanwezig bent op een gemaakte afspraak zonder deze op voorhand geannuleeerd te hebben, wordt u een vergoeding aangerekend van 20,00 € (Art. 77 van de code van de geneeskundige plichtenleer).

Betaling
Het ereloon kan zowel cash als met bancontact betaald worden maar om praktische redenen en om veiligheidsredenen vragen wij u om, indien mogelijk, met bancontact te betalen.

Meebrengen
Om de consultatie zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen wij u om volgende zaken mee te brengen wanneer u op consultatie komt:

  • Uw electronische identiteitskaart
  • Uw huidige bril(len)
  • Verpakking van contactlenzen en naam van de vloeistof
  • Lijstje van de oogdruppels en/of andere medicatie die u inneemt